07дек.

Зона Люлин – магазин на седмицата!


Препоръчан магазин от “Чифелли” за тази седмица на зона Люлин е магазин “Андро” ж.к. Люлин 3, Кооперативен пазар 3-та част, магазин №5!

Попитахме консултантите в магазина следните въпроси:

 1. Какво е Вашето мнение за италианска козметика “Чифелли” и по конкретно за професионалната боя за коса “FORMULA 07” обогатена с копринени протеини?
  “Боята за коса на “Чифелли” е с много добро покритие, особено на бяла коса, тя е неагресивна и харесвана от голяма част клиентки.”
 2. Какви мнения получавате най-често от вашите клиенти, след като са изпробвали продукт с марката “Чифелли”? Опишете и последния случай за който се сещате.
  “Блондорът на “Чифелли” изсветлява перфектно косъма, без да увреди или да остави поражения на косата, а боята е една от най-добрите професионални бои като цяло. Много клиентки споделят, че след като се боядисат с нея, косата им има много блясък и то не само първите няколко дни. Явно наистина има копринени протеини в състава си. Също ми прави впечатление, че след боядисването косата ухае много приятно!”
 3.  Смятате ли, че козметика “Чифелли” има редовни и лоялни клиенти, ако отговора е “да”, какво според Вас кара клиента отново да ползва нашите продукти?
  “Особено боята Ви за коса има доста редовни и лоялни клиенти, които й се доверяват и ползват многократно заради покриваемостта, трайността и цветовата гама. Друго за лоялността на клиентите мога да кажа, че допринася тяхното мнение за продукта.”
 4. Бихте ли препоръчали продукт с марката “Чифелли” на приятел/ка? Защо?
  “Да, бих препоръчала, именно заради доброто качество на продуктите. 5. Мнения и препоръки? – Продуктите с марка “Чифелли” са висок клас, които ако запазят нивото си без да го снижават, определено ще продължат с добрите резултати!”

[foogallery id=”200″]